RESIDENTIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

RESIDENTIAL REVERSE OSMOSIS SYSTEM

Om rengjøringsfilter: 1. Første fase: PPF PPF er forbehandlingsfilteret for rengjøringsutstyr. Det er det første trinnet for å rense råvannet som kan filtrere sand, leire, rust og flytende stoff. 2. Andre fase: UDF Aktivert karbonfilter har den høye adsorptiviteten som ...

Produktdetaljer

Om rengjøringsfilter:

 

1.      Første fase: PPF

PPF er forbehandlingsfilteret for husholdningsrensingsutstyr. Det er det første skrittet for å rense råvannet som kan filtrere sand, leire, rust og flytende stoff.

 

2.      Andre etappe: UDF

Aktivt karbonfilter har høy adsorptivitet som kan fjerne resterende klorid, farge, lukt og organisk substans.

 

3.      Tredje etappe: CTO filter

CTO kan adsorbere tungmetallionen av vannet. Det er en ytterligere behandlingsfunksjon for UDF-scenen, som kan fjerne resterende klorid, farge, lukt og organisk stoff ytterligere.

 

4.      Fjerde trinn: RO membran

Åpningen av omvendt osmose membran er 0.0001um. Det kan gjennom å fjerne bakteriell, virus, tungmetall og organisk substans i vannet ytterligere.

 

5.      Femte trinn: T33

T33 kan fjerne lukten ytterligere, øke oksygeninnholdet og hemme bakteriell vekst.

 

6.      Seks trinn: Mineral stein filter

Vri vanntett vann til fersk mineralvann ved å absorbere og løsne et antall skadelige materialer som tungmetaller og bakterier. Denne steinen som er tatt fra bunnen av havet i dybder varierer fra 300 til 500 meter, forandre vannet med vanntyp av alkalisk type gjennom en ionbytterreaksjon.

 

Bytt filteret regelmessig for å opprettholde rent og rent vann.

Filternavn

Anbefalt utbyttesyklus

PPF

3-6 måneder

UDF

5-10 måneder

CTO

4-9 måneder

RO

12-24 måneder

UDF

5-10 måneder

Leger Uten Grenser

5-10 måneder


Hvis du skal konsultere informasjonen om hjemvendt omvendt osmose system fra en slik fabrikk i Kina, er Guangzhou Jieming vannbehandling utstyr Co., Ltd alltid til tjeneste.

Forespørsel